Anarki-eksperimentet, dag 1

Så oprandt dagen, hvor jeg slap detfrierum.dk ud i offentligheden.

Den initielle udgave af forum bestod blot af et enkelt forum “Om det frie rum” med en enkelt tråd hvori jeg beskriver projektet. Nåja, og Lenka2 skulle lige blande sig med et testindlæg. Skide anarkist. Nogen skal jo være det.

Jeg har indtil videre blot smidt linket ud på facebook og på morsverden, men hvis nogen derude synes at projektet er tilstrækkelig interessant til at dele, so go ahead! Det er åbent for alle og projektet bliver først rigtig spændende, når der kommer flere til. Og gerne mange forskellige og folk jeg ikke kender.

Her kl 17-noget er der oprettet to ekstra fora, et for generel snak (samfundssnak?) i “Hjørnet” og et om “Børn”. Disse er ikke oprettet af mig, så lidt sker der. Du kan også oprette egne fora så snart du har registreret dig og logget ind. Gå blot ind under AdminCP – den findes allerøverst til højre i den højre bjælke. Her logger du ind med det brugernavn og password du registrerede dig med, og så skulle det være lige til at finde. Bare pas på du ikke kommer til at slette andres fora i forsøget. Altså, jeg siger ikke at du ikke må ….

Vi har pt:
6 medlemmer (hvoraf de to er mig!)
14 indlæg

Og vi er snart klar til at overtage verden! Vil du være med?