Anarki-eksperimentet, dag 3+4

Eksperimentet detfrierum.dk står stille – helt efter min hypotese, så alt er som det skal være! Ingen bold ruller af sig selv, uden formål og retning, uden kritisk masse og ingen kritisk masse uden først at få snebolden rullet. Anarkien hersker i bedste velgående, javist – man skal da nok selv bestemme at man ikke vil blive anarkist! Er man så uanarkist på den anarkistiske måde?

Jeg har ellers forsøgt at melde mig i det anarkistiske debatforum, men desværre fik jeg en fejlmeddelelse. Til gengæld fik jeg en spændende chit chat med forumejer på mailen, da jeg skrev for at gøre opmærksom på fejlen.

Men nok om det.

Tilbage sidder jeg stadig med det ubesvarede spørgsmål om hvorvidt anarkister oftest er røde eller blå. Oprindeligt har jeg nok forbundet anarkisme med ultra-liberalisme – måske med eget udgangspunkt. Men det er ikke nødvendigvis helt sådan det hænger sammen, vel? Nej, det er ikke et retorisk spørgsmål. Jeg er blank. Politik interesserer mig ikke. Men mennesker og deres måde at tænke på, interagere på og handle på interesserer mig (nogle gange – indtil de bliver for irriterende – men sålænge vi holder os på hver sin side af glasruden …)

I nat har mine servere været nede – dvs. de var taget ned efter varsling, da hosteurope skulle opgraderere serverne. Pokkers også, det var jo lige i nat havde jeg planlagt at overtage verden med alle mine domæner og sider. Nå, så må det blive en anden uge eller måske i 2018 (for der er metroen vist færdig på Nørrebro – helt uden sammenhæng, men dog alligevel. Hvem ved hvad sommerfuglens vinger sætter i gang).