Julekalender 2012 (morsverden)

Så er årets julekalender på plads: Julekalender 2012 (morsverden.dk) – eller dvs. udadtil er den, indholdet skal vist lige samles, men det haster jo ikke mere end det jager, der er stadig mange timer til første låge skal åbnes. Man kunne næsten fristes til at sige at jeg er i god tid.

Scriptet er det samme jeg har brugt de seneste mange år – hjemmebikset i PHP. Jeg har ikke lige haft tid eller grund til at justere så meget, selvom jeg dog har haft nogle idéer med at lave det lidt mere fancy. Og enkelte justeringer kunne nok være tiltrængte, men det er nok mere nice-to-have end need-to-have og der er andet at bruge tid på nu. Fx indholdet af lågerne måske.

Forskellige surprise-præmier bag lågerne er sponsoreret af diverse brugere.

Billedet er i år sponsoreret af fotograf-kæresten.

Jeg har hygget med at tilpasse sidens look til det blå vinterkolde. Muligvis kommer der folkekrav (?) om noget julelook på resten af sitet også, muligvis kommer det også (det plejer det jo … når vi når længere ind i december og jeg er blevet prikket tilstrækkeligt til!)