Oversigt over frugt/grønt: popup eller ny side

I går kom jeg til at blive fanget af de mange muligheder der er med jQuery, da egentlig ledte efter en pæn måde at vise en frugt/vitamin/egenskab på. Denne side har godt nok mange fantastiske eksempler – på alt muligt andet (også) end det jeg lige skulle bruge.

Det var lige før jeg måtte finde på projekter blot for at kunne benytte mig af nogle af de plugins eller scripts og jeg fandt på 100 andre måder at lave min hjemmeside på (en af dem – eller flere af dem – en til hver Lenka – modersitet – eller – jeg mangler at få struktur på min hjerne(side)).

Men egentlig var det blot en popup jeg skulle bruge. En popup til at lave en hurtig visning af et element (frugt/vitamin) fra en længere liste. Men jeg overvejer stadig om den skal åbne som en almindelig side alligevel eller om der blot skal være en popup. Det afhænger lidf af hvor meget info der skal være, og indtil videre er det stadig lid ad hoc på tegnebrættet.

Fx frugt/grønt:

  • billede
  • beskrivelse
  • farve (med link)
  • næringsværdier/vitaminer/mineraler (med link for hver)
  • vigtigste egenskaber (med link)
  • anbefalet dosis (børn/voksne?)
  • andet?

Måske med så meget info det ville være bedre med en side. Så hvorfor bruger jeg lige flere timer på at lege med jQuerys for at finde et script som jeg måske alligevel ikke skal bruge?

Overspringshandlinger FTW! (men noget skal jeg nok finde på at bruge det til!)