sundere.nu

Yes – jeg har fået mit nye domæne. Har bestilt med kontooverførsel, så der gik lige nogle dage og jeg måtte tålmodigt vente siden fredag aften (hvad ellers laver man en fredag aften end at surfe efter domæner? Og dimse?).

Og ja, jeg ved godt at jeg havde lovet mig selv ikke at købe flere domæner til jeg var færdig med mindst et projekt, og det skulle have været udfordring.dk. Men jeg har da sat denne log op i mellem tiden, det må da næsten tælle … og udfordring.dk er på vej. Det er bare en udfordring.

Men det her domæne glæder jeg mig helt vildt til at tage i brug. Det hedder sundere.nu og jeg flytter bl.a. mit frugt- og grøntprojekt over på det – pt ligger det på nomango.dk, som var i mangel af bedre (burde måske have været yesmango eller manandwomango).

Da jeg jo samtidig har besluttet mig at løbe maraton i 2013 og derudover har en del sjove og lejligvis spændende løbeoplevelser jeg gerne vil dele med hele verden, så er det oplagt at det nye site bl.a. bliver brugt til dette formål.

Mon jeg skal fortsætte med at øve mig i drupal og sætte det nye site op i det også?

Hm, måske skal jeg have et “dagens løbeoutfit” som der er på alle de der fancy modeblogs. Så kan jeg stå der med trutmund og baller af stål. Eller måske skal jeg nøjes med dagens løberute. Mon jeg kan få den til at overføre automatisk fra endomondo’en?