Udfordring i kalender streames til forum

Jeg har hentet tilføjet en ekstra applikation til kalendersystemet og et hook der netop gør det jeg mangler: at oprette et emne i tilhørende forum, når jeg har oprettet en begivenhed (= udfordring) i kalender.

Caledar Template System
http://community.invisionpower.com/files/file/5165-hsc-calendar-template-system/
Calendar Topics
http://community.invisionpower.com/files/file/5751-hsc-calendar-topics/

Med denne ændring kan jeg nu under Other Apps → Calendar Management → redigering af specifik kalender, tilføje hvilket forum indhold fra de 4 kalendere automatisk skal oprettes som et emne i. Så jeg retter nu, at hver gang jeg opretter en udfordring i enten Karma, Livsstil, Økonomi eller Viden, så bliver der automatisk oprettet en tråd i tilsvarende forum.

Jeg har testet og det virker! Når jeg opretter en begivenhed i en kalender, kommer der automatisk et nyt indlæg i tilsvarende forum. Der er et automatisk link fra begivenhed til tråden, men jeg mangler lidt det modsatte – et automatisk link fra tråden til selve udfordringen i kalenderen.

Jeg opdagede dog lige at man ved ny oprettelse kan sætte et hak i at man skal blive bedt om et svar. Når denne er krydset af, kan man tilmelde sig udfordringen direkte i debat-tråden. Genialt!

Har dog fundet et par fejl:

  1. [DONE] Jeg kan se at de to svar-udbedes-moduler (den jeg installerede i går og den i dag) overlappede hinanden. Både i layout, hvor det nye svar-udbedes gjorde at tilmeldingen rykkede sig lidt længere ned på siden i selve kalender-begivenheden, frem for at være lige ved siden af – og derudover overskrev det meste af den anden svar-udbedes. Den nye gør at man kan tilmelde sig i tråden, men den gamle er pænere og man kan vælge både ja, nej og måske. Men er sidstnævnte nødvendigt? Har besluttet nej. Det er kun nødvendigt med en positiv tilkendegivelse. Jeg har deaktiveret hook fra i går, og tilmeldingen virker nu og er pæn i layout.

  2. [TODO] Da jeg kommenterede på min egen udfordringstråd i karma og derefter ville rette begivenheden i kalenderen, var det nu den nyeste kommentar der var indholdet i beskrivelsen af begivenheden. Det var ikke lige meningen. Gad vide om det også sker hvis det er en anden bruger der kommenterer … det må lige testes med en testbruger. Ups, kan også se at selve beskrivelsen i 1. indlæg også bliver erstattet af det jeg har kommenteret = beskrivelsen forsvinder! Den var værre … måske jeg skal satse på ikke at skulle redigere eller kommentere noget for nu. Tester mere senere.
  1. [DONE] Af en eller anden grund virkede denne nye svar udbedes i tråd ej heller for Karma som den eneste kalender (muligheden kunne slet ikke vælges). Jeg kunne ikke se nogen forskel i opsætningen, men mistænkte at det havde noget at gøre med at det var den oprindelige community-kalender, jeg redigerede i. Måske den har nogle specielle settings som er indbyggede. Jeg har nu rettet Karma til at være allround Kalender og har oprettet en ny kalender til Karma. Nu virker det også her (inkl. ovennævnt fejl).