Todolisten.dk – nu med (ego-)password

Jeg har opdaget at jeg kan ændre indstillinger på MyTinyTodo som jeg indtil videre har installeret til hyggetest på todolisten.dk

Måske det er meget fint at todolisten.dk primært skal være til for at dække eget behov for en quick and dirty todo pt … udover de mange andre steder jeg samler på lister og noter; google drev, trello, google calender, her på loggen, papirnoterne … de har alle hver deres funktionalitet og som ægte forandringschef må jeg skifte rundt og tilpasse og holde mig til ilden ved ikke at falde i forglemmelseskassen, fordi man vænner sig til ting der bare er og bliver ugjort fordi listen langsomt og ubmærket bliver forældet eller en vanesag. Endnu en ugjort liste, men der er andre ting der trykker.

En dag skal jeg nok finde det perfekte tilpasningsdygtige alt-i-et-todo, eller måske er det bare ikke meningen. Men lige nu passer det i hvert fald meget godt til mit behov for at lave et par quick and dirty notes i forhold til hvad jeg mangler af småting på udfordring.dk. Når det begynder at blive for kompliceret og kræver ekstra end hurtige todos, flytter jeg det nok andet sted, deler det op eller spiser mig overmæt i uoverskuelighedens overspringshandlings-snacks. Den tid, den … tid.