Seneste udfordring.dk-logs

 

Udfordring.dk

Udfordring.dk er egentlig mit nyeste projekt, og et som jeg rigtig gerne vil satse på at få udviklet færdigt. Det vil indeholde ugentlige udfordringer til krop og sjæl, i 4 hovedkategorier:

Karma
Livsstil
Økonomi
Viden

+ en joker – dvs. en mulighed for at oprette egne personlige udfordringer. Læs mere om de forskellige kategorier på selve siden.

De vil være muligt at tilmelde sig de ugentlig udfordringer og der vil være mulighed for interaktion/diskussion for hver udfordring. Når ugen er omme kan man angive om man har bestået udfordringen eller ej og tracke sine udfordringer i sin profil.

Formålet med udfordringerne er at udfordre og flytte sine grænser og sig selv, at bryde dårlige vaner, at nå sine mål. Og så naturligvis sjov og spas. Måske at blive klogere på hinanden også. Hvad der er svært for dig er måske ikke svært for andre og man kan lære en del af den interaktion der kan foregå i forbindelse med de forskellige udfordringer.

Udfordring.dk skal primært være til at udfordre sig selv – og et personligt redskab. Men på sigt vil der muligvis også være mulighed for at udfordre hinanden.

Seneste logs