(b.)loggen?

Dette er min personlige (men åbne) log over de projekter jeg har pt – eller i hvertfald de projekter jeg gerne vil skrive om. Muligvis er det blot toppen af isbjerget, men hvad ved jeg? Nå ja, det skal måske lige nævnes, for dem der ikke kender mig, at jeg består af mange Lenkaer. Nogle gange har vi ikke alle adgang til hinanden og hinandens tanker og gøremål. Det er en ret kompleks sag, som jeg vil komme nærmere ind på en anden god gang et andet sted i loggen. Jeg er nemlig også mit eget projekt i sig selv. Det er vi alle Lenkaer. To af os har sågar et firma, det hedder Lenka & Lenka. Tjek det ud. Vi designer ideer. Hvad fanden det så end betyder (spørg Lenka).

I menuen lige ovenover finder du en liste over de webprojekter jeg arbejder på pt.

Jamen er det så en blog?
Ja, det er det vel. Men jeg har aldrig helt faldet for det der moderne pjat med at sætte et b foran logs. Hvad skal det nu til for? Det er logs som jeg fører over mine projekter. Du kan godt kalde det for en blog. Du kan sågar klikke dig ind på b.loggen.dk – se: der dukker det samme frem. Tadaa. Så er det vel en b.log.

Hvem er du og hvorfor skriver du her på mit internet?
Det har jeg glemt. Klokken er mange. Måske jeg kommer i tanke om det senere, især hvis du spørger. Ja, for du har jo ikke spurgt vel? Jeg sidder bare og lægger ord i munden på dig, eller måske bare på mig selv. Eller på min side. Men hey, vi er vist alle en – en og samme energi – siger et eller andet holistisk syn på livet (som jeg da måske godt kan lide – på trods af at jeg selv synes at jeg er mange). Så jeg må godt, og slutresultatet er alligevel det samme.

Her er lidt stamdata – bare fordi man kan.

3 comments

  1. Jesper siger:

    hmm.. interessant..kan man hyrer jer?

  2. lenka siger:

    Prøv evt. at spørge kanmanhyre.lenka.dk

  3. Tonny siger:

    Interesant.. hva kan man hyre hende til ?